I Ally Design  fortsætter vi med at udvide indenfor bad & krop, duft til hjemmet, gaver og boliginteriør.


Efter mange år i detailbranchen med bolig- og interiørbutikker, driver vi nu udelukkende engrosvirksomhed med egen import af eksklusive mærker som bl.a. Michel Design Works, New York, yndige kort fra Carol Wilson, Georgia, USA og skønne italienske håndsæber fra Firenze i Italien.

Vi er også utrolig glade for at have forhandlingen af de elegante og unikke ‘storm-lysestager’ fra det svenske firma Kattvik Design. Stagernes glas beskytter lyset så det brænder rent og smukt, uanset blæst og træk, og kan benyttes både inde og ude hele året.

Vores store sortiment omfatter blandt andet lækre og velduftende skumsæber i flotte dispensere, hånd- og badesæber, lotions, duftlys, rumduft, servietter, forklæder, viskestykker, paraplyer, puder og mange andre dejlige ting til hjemmet og den personlige pleje.

Stilen er hyggelig fransk/italiensk/engelsk countrystil i smukt design og med charmerende motiver inspireret af naturens blomster, frugter, fugle, strand og hav. Vi har stort fokus på, at vores ting skal være flotte og anvendelige samt gerne helt perfekte til gaver – hvis man altså nænner at give dem væk… 😊.

Alle MDW-sæber er fremstillet i naturlige materialer, vegetabilsk, uden parbener, ikke testet på dyr og dispensere i plastik er i fuldt genanvendeligt PET1-plast. Alle servietter er FSC certificeret og dermed fremstillet af papir fra bæredygtig skovdrift, og er trykt med vandbaserede farver.

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på mail@allydesign.dk eller ringe til Mette på 2945 7380.

Velkommen til vores smukke univers – se mere inspiration på Facebook