Om os

/Om os
Om os2020-04-13T00:57:45+02:00

I Ally Design forhandler vi spændende boligtilbehør og gaveartikler.

Efter mange år i detailbranchen med bolig- og interiørbutikker driver vi nu med stor glæde og energi et engrosfirma med eksklusive mærker som bl.a. Michel Design Works fra New York, yndige kort og kuverter fra Carol Wilson Fine Arts og fine italienske håndsæber fra Saponificio Artigianale Fiorentino. Endvidere er vi utrolig glade og stolte over at kunne præsentere ‘det seneste skud på stammen’, nemlig de elegante og geniale lysestager til brug både inde og ude fra svenske Kattvik Design.

Vores sortiment byder på lækre og velduftende skumhåndsæber i flotte dispensere, hånd- og badesæber, skumbad, lotion, duftlys, servietter, bakker, fade, skåle, forklæder, viskestykker, grydelapper, ure, paraplyer, kort og mange andre dejlige ting til hjemmet og den personlige pleje. Stilen er hyggelig italiensk/fransk/engelsk countrystil med smukke farver og motiver inspireret af naturen med blomster, frugter, fugle, stranden og havet.

Vi har stort fokus på at vores ting skal være anvendelige i hverdagen, give glæde og tage sig godt ud – og det hele gerne på samme tid 🙂

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på mail@allydesign.dk eller ring på 29457380.