I Ally Design forhandler vi spændende boligtilbehør og gaveartikler.

Efter mange års virke i detailbranchen med bolig- og interiørbutikker driver vi nu med stor glæde vores eget engrosfirma med eksklusive mærker som bl.a. Michel Design Works fra New York, yndige kort fra Carol Wilson Fine Arts og fine italienske håndsæber fra Firenze.

Endvidere er vi utrolig glade for nu at have forhandlingen af de elegante og smarte ‘storm-lysestager’ fra svenske Kattvik Design, som kan benyttes både inden døre og ude i det fri.

Vores sortiment byder på lækre og velduftende skumhåndsæber i flotte dispensere, hånd- og badesæber, skumbad, lotion, duftlys, servietter, bakker, fade, skåle, forklæder, viskestykker, grydelapper, ure, paraplyer, kort og mange andre dejlige ting til hjemmet og den personlige pleje.

Stilen er hyggelig italiensk/fransk/engelsk countrystil med smukke farver og motiver inspireret af naturen med blomster, frugter, fugle, stranden og havet.

Vi har stort fokus på at vores ting skal være anvendelige i hverdagen, give glæde og tage sig godt ud – og det hele gerne på samme tid 🙂

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på mail@allydesign.dk eller ring på 29457380.