Vi er dansk importør af Michel Design Works produkter og glæder os til at dele vores begejstring for dette mærke med dig som forhandler og dine kunder. Det er et nyt mærke for de fleste, men vi har hørt fra de få allerede eksisterende forhandlere, at det er virkelig populære produkter, både til eget brug og især som gaver.

Historien bag produkterne er, at designeren Michel Deborah for mere end 20 år siden etablerede Michel Design Works” i New York. Siden har hun og firmaet skabt produkter af høj kvalitet i en smuk emballage, der gør dem perfekte som gaver til enhver alder eller stil. I de seneste år er Michel Design Works vokset og blevet til et af de mest genkendelige mærker i gavebranchen med deres flotte serier med ting til boligen, køkken og bad. Serierne omfatter bl.a. lækre velduftende skumsæber, håndsæber, lotions og cremer, duftlys, decoupage træ- og metal bakker, skåle, servietter, viskestykker, unikke boligtekstiler og meget andet.

Med mere end 20 serier i enestående designs og mange nye emner at vælge imellem, er du sikker på at finde farver, dufte og designs, der siger “Velkommen forår” til dig og dine kunder.