I Ally Design  fortsætter vi med at udvide indenfor bad & krop, duft til hjemmet, gaver og boliginteriør.


Ally Design drives af Mette og Bent, som efter mange år i detailbranchen med bolig- og interiørbutik, nu udelukkende har engrosvirksomhed med egen import af eksklusive mærker fra lande som USA, Italien og Sverige. Vi har også vores søde konsulent Anne med som redaktør af SoMe og flere dygtige samarbejdspartenere omkring IT, fragt og lageradministration. Vi startede helt fra bunden i 2016 og har i dag et stort netværk af butikker og webshops over hele Danmark som vores dejlige kunder.

Vores varesortiment omfatter bl.a. andet lækre skumsæber, faste håndsæber, lotions, duftlys, rumduft, servietter, forklæder, viskestykker, lysestager, chokoladetrøfler – og mange andre dejlige ting til hjemmet og den personlige pleje.

Stilen er hyggelig, i smukt design og med charmerende motiver inspireret af naturen. Vi har stort fokus på, at vores ting skal være flotte og anvendelige samt gerne helt perfekte til gaver – hvis man altså nænner at give dem væk… 😊

Alle sæber er fremstillet i naturlige materialer, vegetabilsk og uden parbener. Plastik er i fuldt genanvendeligt PET1-plast, og servietterne er FSC certificeret og dermed fremstillet af papir fra bæredygtig skovdrift.

Velkommen til vores smukke univers – du kan se mere inspiration på Instagram  og Facebook